fbpx

Let’s go green! Planten nu duurzaam bij jou thuis bezorgd.

Deel dit bericht met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

We zijn live! Maak je huis sfeervol of geef een plantje cadeau en laat het binnen 5 dagen vers van de kweker thuis bezorgen. De track en trace code zorgt voor transparantie en zo kun je de bestelling goed volgen. Laat je planten thuis bezorgen en geniet. Klaar? Jij wel, wij nog niet helemaal. Wij gaan direct aan de slag en planten voor iedere verkochte plant, 5 bomen terug. Zo dragen we bij aan de vergroening van de aarde. Jij ook?

Laat je planten thuis bezorgen en creëer je eigen verhaal

Bestel de plant(en) die sfeer brengen in jouw woning en krijg direct een bevestiging in je mail. De volgende werkdag kopen we de planten in bij de kweker. Als de planten binnen zijn, krijgt de plant een verpakking die ervoor zorgt dat de plant goed aan komt bij jou. Vervolgens ontvang je een track en trace code waarin staat op welke dag en welk tijdstip Post NL jouw plant komt bezorgen. Komt het niet goed uit? Geen probleem. Kies zelf jouw geschikte dag en tijd. Geniet van je plant, koester de momenten samen en laat herinneringen groeien.

 

Plant kopen? Wij planten er gewoon 5 terug.

Bij onder een boom gaan we voor duurzaam en dit doen we in samenwerking met Eden Projects. Direct nadat jouw plant is thuis bezorgd, gaan wij aan de slag. Voor iedere verkochte plant, planten wij 5 bomen terug. Bomen staan symbool voor wijsheid, groei en vruchtbaarheid. Samen met Eden zorgen we voor de herbebossing en creëren we beter kansen voor de lokale bevolking. De bevolking helpt met het aanplanten van de bomen en met elkaar maken we het verschil.

Groene bezorging

Onder een Boom werkt samen met PostNL voor de thuis bezorging van onze planten. Net als ons zet PostNL zich in voor het vergroenen van de wereld door middel van een duurzame bezorging. Dit doen ze door planten thuis te bezorgen via fiets, elektrische en biogas bestelbusjes. PostNL heeft de CO2 uitstoot met 31% verlaagd en heeft als doel om met 2030 volledig uitstootvrij te bezorgen. Laat jij je planten thuis bezorgen? Samen dragen we ons steentje bij!

Help mee en plant ook 5 bomen

Ontbossing is een wereldwijd fenomeen dat door verschillende factoren wordt veroorzaakt.
Deze factoren variëren van grootschalige slash and burn-agricultuur tot niet-duurzame landbouw.

We zijn trots om te melden dat wij samenwerken met Eden Projects om hier iets aan te doen.
Meer weten?