fbpx

Partners

Samenwerken speciaal voor jou

Onder een Boom brengt mensen samen. Daarom willen wij graag samenwerken met andere ondernemers en organisaties. Samen staan we sterker. We hechten veel waarde aan ons uitgangspunt om zo duurzaam mogelijk te werken. Onze partners onderschrijven dit streven.

We zijn trots dat wij ons avontuur van Onder een Boom mogen beleven met onderstaande partners.

EDEN Projects

Plant Trees. Save Lives. Dat is het uitgangspunt van Eden Reforestation Projects. Samen met deze organisatie zorgt Onder een Boom ervoor dat voor iedere verkochte boom vijf nieuwe bomen worden geplant.

Door hun methode van herbebossing krijgt de hele lokale bevolking betere kansen. lees verder

BES Etalage

Ervaren etaleuse en interieuradviseur
 
Ben je op zoek naar net dat beetje extra in uw winkel, showroom of op een feestje, dan ben je bij BES aan het juiste adres.
Jouw winkel of showroom is toch het visitekaartje en moet er altijd uitspringen en optimaal in de picture staan.

 

Puur Kurk

Kurkvloeren en -wanden

Kurk is 100% natuurlijk, milieuvriendelijk en recyclebaar en heeft unieke eigenschappen zowel qua looks als comfort. Kurk is ecologisch verantwoord, duurzaam, waterafstotend, antistatisch, onderhoudsvriendelijk  en voor vloeren en wanden ook warmte isolerend. Voor kurkproducten of complete interieurprojecten met kurkvloeren en kurkwanden kun je bij Puur Kurk terecht.

Logo Pure by Vicky

Pure by Vicky

Ambachtelijke kaarsen

De kaarsen van Pure by Vicky worden ambachtelijk gemaakt in een klein atelier in Hoogeloon. De kaarsen, bestaande uit 100% koolzaadwas en botanische geuren, worden in herbruikbare glazen potten gegoten en hebben een katoenen lont. Alle gebruikte ingrediënten zijn vegan en proefdiervrij.

AbbeyLAB

Get that plant power!

Veilig verstopt tussen de eeuwenoude muren van de abdij van Postel ligt de kruidentuin en het kruidenlabo van broeder Guy. Onze producten bevatten enkel pure ingrediënten. Meer weten … lees het snel op onze website.

Tonnellerie

Regentonnen, wijnvaten en houten decoratie

Regel zelf een goede water-huishouding in je tuin door eenvoudig het regenwater op te vangen in een gerecycled wijnvat. Handig, duurzaam maar vooral heel mooi! Verkrijgbaar in heel veel maten en ook nog eens gemakkelijk aan te sluiten op je regenpijp. Advies nodig? Vraag!
Ook leuk voor de feestdagen: mini wijnvaatjes om zelf drank in te laten rijpen (cadeautip). 

Fun Tochten

Wandel- fiets en auto puzzeltochten

Op afstand socializen is de nieuwe norm, dus is het belangrijker dan ooit om te zorgen voor interactie en verbinding. Met deze visie in gedachten is tijdens de lockdown Fun Tochten Nederland opgericht en zijn wij gestart met het aanbieden van de allerleukste online auto-, fiets- en wandeltochten, voor jong en oud.

Madelon Maakt

Handgemaakte accessoires en kleding

Ben je op zoek naar een uniek, handgemaakt cadeau of kleding? Dan vind je bij mij leuke ideeën. Alle creaties op mijn site kun je bij mij bestellen en op maat laten maken. Je kunt een product helemaal naar wens laten maken, helemaal voor jou! Of voor degene die je een mooi, handgemaakt cadeau wilt geven

Werk van Juut

Handegemaakte borduurwerken van Juut

Bij Werk van Juut vind je XL-borduurwerken voor aan de muur. Het zijn handgemaakte schilderijen waarbij gebruik wordt gemaakt van kruissteekpatronen. Oude technieken in een nieuw jasje dus. Alle schilderijen zijn uniek, dus je hebt echt iets bijzonders in huis. Kijk in de catalogus of laat iets naar jouw wens maken!

Hoeve 1827

Sfeervol & Bourgondisch avondje uit

Wilt u een avond sfeervol dineren, borrelen of feesten? Dan is Hoeve 1827 de juiste locatie. In Hoeve 1827 vindt u onder andere restaurant De Verwennerij; voor een uitgebreid diner of een smaeckvolle biefstuk, D´n Herd; ideaal voor een borrel, hapje of feest voor gezelschappen tot 15 personen, en Café Vingerhoeds; een authentieke, sfeervolle ruimte voor gezelschappen tot 50 personen. 

Bumbal Transport Software

Logistieke Software voor duurzaam ondernemen

Ben jij ook zoveel tijd kwijt met het plannen van je mensen en voertuigen? Bumbal zorgt voor een efficiënte planning zonder kilometerverspilling. Vraag een demo aan! Efficiënter plannen. Geen kilometerverspilling. Online afspraken maken.